Позивамо вас на хуманитарну акцију “Весели базар” у Обреновцу

Позивамо вас да у петак, 29. јуна,  дођете у Обреновац где се у периоду од 19 до 22 часа одржава хуманитарна манифестација “Весели базар – Обреновачка пијаца”. Као што само име каже, обреновачка пијаца у центру града постаје место забаве и позитивне енергије. Ту ће се окупити занатлије и уметници, пољопривредни произвођачи и породичне радионице и понудиће посетиоцима своје производе по произвођачким – сниженим ценама.

veseli-bazar-obrenovac

Они ће на весело декорисаним тезгама представити своје производе. Посетиоци ће моћи бесплатно да пробају сувомеснате производе, ракију, вина, пива, а Центар за очување традиције и културе ”Термоелектране Никола Тесла” Обреновац је задужен да додатно развесели атмосферу.

Битни је нагласити да је и ова манифестација хуманитарног карактера. Наиме, ту ће се прикупљати новац за Удружење за помоћ оболелима од тешких и ретких болести “Фонд Иван Батинић”. Организатор “Веселог базара” је  Јавно комунално предузеће Обреновац који и на овај начин жели да покаже оно најбоље што овај град нуди кроз призму малих произвођача, припредника, полјопривредника, произвођача цвећа, занатлија и других. Жеља организатора јесте да се пијаца оживи и доживи на потпуно нов начин јер је то срце и душа Обреновца где се грађани друже и радо дочејуку своје госте.

У име органозатора позивамо вас да проведете лепо летње вече у срцу Обреновца, да пробате квалитетне домаће производе, да купите оригиналне производе домаће производње и свакако осетите дух куповине којег нема у комерцијалним хипермаркетима.

Улаз је слободан. Добродошли!