Auto elektro servis Boban Novi Beograd

aes-boban-logo
Adresa:Vinograska 44
Grad:BEOGRAD
Opština:Novi Beograd
Telefon:011 412 48 55
Mobilni:064 22 44684, 064 167 59 10
Email:
Web:www.autoservisboban.com
OPIS DELATNOSTI:

Auto servis Boban – Redovno održavanje auto-elektrike i auto-elektronike može višestruko produžiti životni vek Vašeg četvorotočkaša, a Vama omogućiti bezbednu i udobnu vožnju. Naš tim visokoobučenih radnika, sposoban da na kvalitetan i brz način reši i najkomplikovanije kvarove na Vašem automobilu koristeći najsavremeniju opremu, alate i informacije. Pored toga, kod nas se možete snabdeti novim i polovnim auto delovima.

Kako biste uopšte mogli da startujete svoj automobil, bitan preduslov su ispravni:
• auto alnasera i alternatora
• auto signalizacije i instalacija
• elektro podizača stakala, centralnih brava i alarma

Sve to, kao i širok spektar usluga iz oblasti auto-elektrike i auto-elektronike, nudi Vam tim profesionalaca sa iskustvom od 10 godina predanog rada, po veoma pristupačnim cenama.

Svim postojećim, ali i novim klijentima, samo tokom decembra i januara nudimo specijalnu pogodnost – besplatno ispitivanje i punjenje akumulatora!

Koristeći najsavremeniju opremu, vršimo kompjutersku auto-dijagnostiku za sve tipove vozila. Uvek smo tu za Vas, ukoliko je potreban besplatni savet, ali i visok nivo usluge, zbog kojih nam se zadovoljni klijenti iznova i iznova vraćaju. Novi modeli automobila ne mogu se zamisliti bez postojanja motornih računara, koji ponekad umeju biti izvor glavobolje vlasnika! Sa uspehom vršimo popravke računara, kao i dekodiranje radija i navigacije.

Bavimo se ugradnjom i servisiranjem A/C klima, bez kojih se danas ne može zamisliti nijedno putovanje, radilo se o zimovanju ili letovanju. Za neupućene A/C klima podrazumeva klima uređaj kod koga se digitalno podešava temperatura, koja je konstantna i održava se, sve dok korisnik ne podesi novu temperaturu.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu ugradnje i servisa auto-alarma, kako biste zaštitili svoj automobil, i sve što se nalazi u njemu. Kao najefikasniju, preporučujemo elektronsku zaštitu vozila. Nakon zaštite vozila, ništa manje bitna, je i zaštita svih putnika u njemu, a mi Vam u tome možemo pomoći kroz servisiranje SRS (airbag sistema), kao i servisiranje i punjenje sve zastupljenijeg klima uredjaja AC , ABS sistema, koji upravlja radom kočnica.

Posetite naš servis i informišite se o svim pogodnostima koje možete imati kao naš klijent. Očekujemo Vas!