Centar Zvezda – centar za podršku mladima

Centar Zvezda (www.centarzvezda.rs) je  udruženje građana osnovano pre 5 godina sa ciljem pružanja podrške mladima koji izlaze iz sistema socijalne zaštite (domova za nezbrinutu decu, hraniteljskih porodica, siromašnih, disfunkcionalnih, jednoroditeljskih porodica).

Od 2015.godine smo započeli projekat “Kuća mogućnosti” FSCI fondacije iz Bugarske. Kroz ovaj projekat, u smeštajnim kapacitetima u Beogradu i  Nišu  smeštamo mlade ljude koji nemaju adekvatnu podršku, a žele da se školuju, zaposle, osposobe za samostalan život.

Uz angažovanje kolega, volontera i prijatelja, svakodnevno se radi sa mladima u obe Kuće na učenju životnih veština, formalnom i neformalnom obrazovanju. Oba “Kuće mogućnosti”, u Beogradu i Nišu, imaju i kreativne radionice za izradu raznih predmeta. Njihovom prodajom, mladi u Zvezdi obezbeđuju svoj džeparac. Više o tome na  FB profilima Centar Zvezda i Suveniri Centar Zvezda.

Ukoliko znate nekoga kome je potrebna naša podrška, ukoliko želite da nam pomognete donacijom proizvoda ili usluga ili nam omogućiti prodaju ručnih radova naših mladih korisnika – javite nam se!

Naše rukotvorine mogu biti ukrašene Vašim logoom, željenim natpisom, za Vaše slavlje, konferenciju, događaj, a mladi ljudi će zaraditi svoj džeparac!

Korak po korak-za bolji svet…

centar zvezda suvenir 2 centar zvezda suvenir 3 centar zvezda suvenir 4  centar zvezda suvenir 5