Helen Doron English u blokovima na Novom Beogradu

helen doron logo
Adresa:Dr Ivana Ribara 81-83, u bloku 61
Grad:Beograd
Opština:Novi Beograd
Telefon:
Mobilni:062 972 56 48
Email:
Web:Fb: HelenDoronEnglishNoviBeograd2Blokovi/
OPIS DELATNOSTI:

Škola engleskog za decu svih uzrasta (0-19 godina) po metodu Helen Doron English u novobeogradskim blokovima započinje svoju 12. školsku godinu u novom prostoru, na adresi Dr Ivana Ribara 81-83 u bloku 61.
Više učionica omogućava braći i sestrama različitih uzrasta da pohađaju svoje kurseve u istom terminu, a nudimo i popuste za više dece iz iste porodice. Stalni tim predavača čine iskusni, profesionalni i predani nastavnici koji su sa nama već dugi niz godina. Besplatan probni čas i besplatno testiranje pružaju priliku roditeljima i deci da vide kako izgledaju naši časovi i metod pre upisa, a nama da deci preporučimo odgovarajući kurs za njihov uzrast ili nivo predznanja.
Zahvaljujući originalnom, preko 30 godina razvijanom metodu i stručnim nastavnicima, deca bez napora, sa entuzijazmom i samopouzdanjem savlađuju vrlo intenzivne kurseve, prilagođene uzrastu i potencijalu svakog deteta da lako usvoji strani jezik na isti način kao svoj maternji, za ceo život.
Deca kod nas usvajaju engleski jezik bez prevođenja, na prirodan i opušten način, kroz aktivno učešće na času i kreativne igre, uz originalne pesme i druženje sa svojim vršnjacima, u grupama do osmoro dece.
Školska deca uz redovne časove imaju i dodatne, besplatne termine za konsultacije i pripremu školskog gradiva, kao i besplatno polaganje Cambridge ispita na kraju svakog naprednog kursa koji traje 15 meseci.

Mi se nalazimo ovde:

helen doron nbgd mapa