Kako doći do stana u kompleksu “Beograd na vodi”

Budući da smo dobili veliki broj upita posetilaca našeg portala, pogotovo iz inostranstva, gde ljudi rado čitaju pozitivne i srećne vesti iz domovine i srpske prestolnice, danas ćemo se fokusirati na temu: Kako doći do stana u stambenom kompleksu “Beograd na vodi”?

beograd na vodi 1

Zvanični sajt projekta “Beograd na vodi” objavio je izgled stanova u tom kompleksu, čija je izgradnja počela krajem septembra 2015. godine.

U ponudi je šest tipova stanova – dva sa po jednom spavaćom sobom, dva sa po dve i isto toliko sa po tri spavaće sobe.

Predviđeno je plaćanje u etapama koja posle uplate 10 odsto kapare podrazumeva još šest pojedinačnih rata.

О ceni stanova zainteresovani mogu informisati putem zvaničnog sajta “Beograd na vodi”.

Na proleće su planirana useljenja u prvu stambenu zgradu, BW Residences, započeti su glavni radovi na najvećem tržnom centru u regionu, BW Gallery, koji će biti otvoren 2020. godine, a počela je i prodaja The Residences at The St. Regis Belgrade, luksuznih brendiranih St. Regis stanova, prvih u Evropi.

Stanovi će biti smešteni između 14. i 39. nivoa Kule Beograd, buduće najviše zgrade u Srbiji.

beograd na vodi 2

Zgrada visoka 168 metara imaće jedinstveni vidikovac u prestonici, sa kojeg će se pružati nezaboravan panoramski pogled na grad.

Budući vlasnici brendiranih St. Regis apartmana imaće mogućnost da biraju između 220 ekskluzivnih stanova, veličine od 57 do 171 kvadratnih metara.

The Residences at The St. Regis su prisutne u dvanaest zemalja širom sveta, a Beograd je najnoviji na listi gradova, pored Njujorka, Bangkoka, Atlante ili Abu Dabija, koji nude ovaj renomirani brend.

Vlasnici apartmana imaće neograničen pristup pogodnostima poput St. Regis spa centra, kao i mogućnost uživanja u tzv. In-Residence Dining iskustvu sa ličnim kuvarom.

Prepoznatljiva usluga St. Regis batlera biće im takođe na raspolaganju, kako bi svaki zahtev budućih vlasnika bio ispunjen i vodio ka sveukupnom iskustvu prilagođenom uživanju posebno prilagođenom svakom stanaru.

Uz The Residences at The St. Regis brendirane apartmane, The St. Regis Belgrade hotel zauzimaće prvih jedanaest nivoa Kule Beograd i biće otvoren 2020. godine.

“Kula Beograd” predstavlja savremeno remek-delo i centralni deo “Beograda na vodi” pažljivo dizajnirane gradske celine u srcu jednog od najživopisnijih gradova Evrope.

beograd na vodi 4

Unutrašnji dizajn “Kule Beograd” delo je internacionalne kompanije HOK, i predstavlja spoj lokalnog nasleđa i globalnih trendova u uređenju enterijera.

„Beograd na vodi“ obuhvata površinu od oko 90 hektara između Beogradskog sajma i Brankovog mosta, između reke Save i Savske ulice.

Ugovor o izgradnji je potpisan 26. aprila 2015. godina. Republika Srbija je vlasnik 32 odsto kapitala, a kompanija „Igl Hils“, sa sedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima 68 odsto, dok je rok za izgradnju određen na 30 godina.

Predviđena je gradnja u četiri faze.

Osim BW Residences i BW Vista, prva faza Belgrade Waterfronta, koja će biti završena u prvoj polovini 2020. godine, uključuje The St. Regis Belgrade, smešten u “Kuli Beograd”, kao i tržni centar BW Galeriju.

Ponuda Belgrade Waterfront-a uključuje manje, cenovno konkurentne stanove idealne za mlade profesionalce, zatim srednje i veće stanove za porodice, kao i luksuzne rezidencije. Na ovaj način, stambena ponuda može da odgovori na različite zahteve.

Svaki od stanova u BW Residences ima jedinstvenu cenu koja zavisi od orijentacije, pogleda, veličine terase i ukupne kvadrature. Kvalitet i opremljenost su isti za sve stanove i obe kule. Prilikom opremanja, koristiće se najkvalitetniji materijali, koji uključuju parket, donje i viseće ugradne kuhinjske elemente i ugrađene garderobere.

Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront rekao je da su u kompaniji veoma zadovoljni dosadašnjim interesovanjem kupaca za stanove u okviru Belgrade Watefront-a, naglasivši da su očekivanja kada je u pitanju prodaja premašena.