Koncert grupe Kerber za vikend u Bojčinskoj šumi

U subotu, 04.08. 2018. godine u Bojčinskoj šumi nastupa grupa “Kerber” pa vas pozivamo da dođete na njihov besplatan koncert koji se održava u okviru Bojčinskog kulturnog leta.
Bojčinko kulturno leto je letnja kulturno -umetnička manifestacija koja se održava tokom tri letnja meseca – jun, jul i avgust na otvorenoj sceni u Bojčinskj šumi u Progaru kod Surčina. Spremljeno je 16 raznovrsnih programa, koncerata, predstava koje se odigravaju svakog vikenda u prelepom ambijentu u zaštićenom prirodnom dobru kakvo je Bojčinska šuma. Otvorena scena ima oko 500 sedećih mesta, mada često ima veći broj posetlaca koji mogu da stoje i tako uživaju u priredbama koje organizuje Kulturni centar Surčina zajedno sa opštinom Surčin.
Ovaj festival posećuje veliki broj gostiju iz Surčina i okolnih mesta, iz drugih delova Beograda, iz svih delova Srbije, kao i naši ljudi iz inostranstva.
O grupi “Kerber” se mnogo zna, to je jedna od naših najdugovečnijih rok sastava. Dolaze iz Niša i uprkos mnogim promenama u muzici, oni su ostali verni zvuku koji neguju od samog osnivanja. Oni su napravili mnoge hitove koji i veoma mlada publika dobro poznaje.
Dođite da uživate sa odličnim muzičarima koji će zasigurno napraviti odličnu atmosferu.
grupa kerber bojcinsko leto