Nakit od poludragog kamena – Nakit Di

nakit di logo
Adresa:Bulevar kralja Aleksandra 488A, lokal 44
Grad:BEOGRAD
Opština:Zvezdara
Telefon:
Mobilni:060 34 71 720
Email:
Web:
OPIS DELATNOSTI:

Još u drevnim kulturama ljudi su poznavali lekovita i energetska svojstva dragog i poludragog kamenja. Nisu se samo ukrašavali i kitili njima, kako to na prvi pogled može da izgleda, nego su se kristalima ciljano lečili.

Nakit izrađen od kristala koristili su kao preventivu i zaštitu od loših uticaja. Nosili su drago i  poludrago kamenje na sebi kao brezletne, ogrlice, prstenje, priveske ili sa sobom u džepu u specijalno šivenim kožnim kesicama. Kristale su polagali na telo iznad organa koje žele da iscele, a u svoje odaje gde borave veći deo dana postavljali su razne oblike velikih nakupina kristala kao što su geode, klasteri, kugle od ametista, gorskog kristala, citrina, dimljenog kvarca, turmalina i mnoge druge.

  • Ogrlice- unikatne-ručno-radjene od poludragog kamena
  • Narukvice-unikatne –ručno-radjene
  • Mindjuse-ručna-izrada
  • Izrada nakita po želji i meri
  • Kursevi, radionice izrade nakita po veoma povoljnim cenama.

Godinama se bavim izradom nakita od poludragog kamena. Izradjujem takodje nakit i od ostalih materijala po vašoj želji. Takodje, u mojoj kreativnoj radionici možete i sami osmisliti svoj komad nakita i uz pomoć moju napraviti.

Održavam radionice, kurseve izrade nakita. Radionice su,,lek za dušu” kako kažu moji polaznici radionica. Godine nisu prepreka za radionice. Polaznici su od divne dečice do starijih dama. Sve što se napravi na radionicama postaje vaše vlasništvo.

Kristali imaju moć da pomognu pri ozdravljenju, pojačaju radost i lepotu i da zaštite one koji ih nose.

Svoje kreacije izlažem po raznim sajmovima, manifestacijama i preko turističkih agencija. Nosilac sam takodje visš priznanja. Gostovala sam na više televizija.

Moje stalno prodajno mesto je -

BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 488A.LOKAL 44.

OKRETNICA TRANVAJA 7,5,6

OKRETNICA AUTOBUSA 50, 302..

TELEFON 0603471720

RADNO VREME: Radnim danima od 10h-18h.

Subotom od 10h – 15h.

Dobro došli!

 

nakit di 1 nakit di 2 nakit di 3 nakit di 4  nakit di 8 nakit di 9  nakit di 10nakit di 7 nakit di 11