Obrazovni sistem „Crnjanski”: Znanje je vrednost

gimnazija crnjanski zgrada
Adresa:Đordja Ognjanovića 2, Čukarica, Beograd
Grad:BEOGRAD
Opština:Čukarica
Telefon:br.tel. 011/ 2396 743, 2396 750 , 2396 755
Mobilni:
Email:office@crnjanski.edu.rs
Web:crnjanski.edu.rs
OPIS DELATNOSTI:

Obrazovni sistem „Crnjanski” pruža vrhunski kvalitet obrazovanja po svetskim standardima. Cilj je da se stimuliše intelektualno i emotivno odrastanje deteta u svesnu, odgovornu i kreativnu osobu, zainteresovanu za svet oko sebe.

Obrazovni sistem čine Privatna osnovna škola “Plavi krug”, Gimnazija “Crnjanski” (nacionalni program), međunarodno priznat Kembridž program namenjen deci uzrasta od 5 do 16 godina, IB program međunarodne mature sa nastavom na engleskom jeziku koji omogućava sticanje svetski priznate diplome. Razvili smo i individulani program prilagođen potrebama učenika koji se bave sportom. Brojni uspešni teniseri, fudbaleri, veslači, ragbisti, izabrali su upravo ovu školu jer na taj način imaju mogućnost da treninge usklade sa rasporedom časova. Ponosni smo na učenike koji su stekli našu diplomu, a sada grade uspešne profesionalne karijere u sportu.

Obrazovni sistem „Crnjanski” je smešten u modernom arhitektonskom zdanju koje je projektovano namenski za potrebe škole. Organizovan je rad u malim grupama, individualni i mentorski rad vođen kvalitetnim nastavnim kadrom spremnim da kroz primenu savremenih metoda rada otkrije i neguje talente, poštuje različitosti, razvija kritičko mišljenje i da učenika stavi u aktivnu ulogu u nastavnom procesu i tako ostvari moto škole – “Znanje je vrednost”.

Crnjanski gimnazija 3 Crnjanski gimnazija  4 Crnjanski gimnazija 1 Crnjanski gimnazija 2 Crnjanski gimnazija 6  Crnjanski gimnazija 5