Oglašavanje za februar 2019.

Štampani katalozi

Moja baza štampani oglasi izlaze jednom mesečno na području opština Surčin, Novi Beograd, Zemun i Obrenovac,  Oglasi se ne štampaju u januaru zbog praznika.

Deljenje flajera obuhvata kuće, stanove i firme na određenom području. Distribucija traje od 5 do 10 dana u zavismosti od vremenskih uslova. Podelu flajera vrši obučen tim ljudi koji se isključivo bave deljenjem flajera na terenu.

Takođe, svi štampani oglasi postavljaju se u pdf formatu na biznis portalu mojabaza.com, kao i na oficijelnoj stranici Moja baza na fejsbuku. Svaki od oglasa ima svoj “prozor” koji može dalje da se optimizuje, možemo da vas tagujemo, da se on automatski pojavi na vašem zidu, i da ga vi dalje delite sa svojim facebook prijateljima.

mojabaza-februar-2019-oglasavanje-reklamiranje-biznis-vodic-beograd-besplatni-mali-oglasi-1

U okviru jedne štampane kampanje dobija se:

- priprema za oglas, izrada oglasa u elektronskoj formi koju možete dalje koristiti u promotivne svrhe,

- organizovano štampanje letaka,

- obezbeđeno deljenje flajera na terenu,

- reklama u pdf formatu na naslovnoj strani internet portala www.mojabaza.com,

- reklama na fejsbuku u okviru promovisanja kompletnog izdanja za taj mesec i za tu teritoriju.

Internet oglašavanje

mojabaza-februar-2019-oglasavanje-reklamiranje-biznis-vodic-beograd-besplatni-mali-oglasi-2

Takođe, preko Moje baze možete da se reklamirate isključivo i samo na internetu i društvenim mrežama, nezavisno od štampanih kataloga.

Kontaktirajte nas i odaberite najbolji internet biznis paket koji će značajno poboljšati optimizaciju vašeg web sajta i povećati prisutnost na Google-u i drugim pretraživačima na webu.

Moja baza Biznis vodič na Google mapama

Krajem prošle godine dobili smo lepo priznanje od najpoznatijeg svetskog internet pretraživača. Moja baza biznis vodič na Google Mapama ocenjen je kao “vrhunski lokalni vodič” i ubraja se među 5% najbolje rangiranih lokalnih vodiča na lokaciji Beograd. Hvala na poverenju.

mojabaza-oglasavanje-reklamiranje-firme-biznis-portal-Google-maps-najbolji-lokalni-vodici-oglasavanje-portal-reklamiranje-firme-belgrade-business-guide-biznis-centar-serbia

Tu je još mnogo novina koje pripremamo za narednu godinu.

Želite i vi da se po prvi put oglasite, da obnovite oglašavanje, da iskoristite pogodnosti i reklamirate firmu na godišnjem nivou ili da rezervišete mesto za oglas za februar 2019.?

Kontaktirajte nas do utorka, 29. januara, putem mejla mojabaza4@gmail.com ili telefonom na broj 064/ 22 18 425.