Pomozimo uspešne sportiste u našoj sredini

Od 13. do 17. februara u gradu Hodonin u Češkoj republici održava se bodovni turnir za svetsku rang listu u stonom tenisu (Czeh Junior and Cadet Open).  Među odabrane reprezentativce naše države selektori reprezentacije Daniel Toader i Miloš Đukić  pozvali su i Jovanu Antić iz Stonoteniskog kluba “Dobanovci”. Jovana je najbolji igrač države za kadetkinje. Osvojila je preko 150 medalja.

jovanaantic-surcin-mojabaza-oglasavanje-flajer-deljenjeflajera-oglasi-portal-biznis-reklamiranje-firme-dobanovci-sport-stonitenis-sportsrbija

Budući da su svi učesnici obavezni da pokriju troškove takmičenja (za svakog učesnika oko 350 evra), u ime rukovodstva njenog matičnog kluba Stonoteniski klub “Dobanovci” pozivamo sve ljude dobre volje i potencijalne sponzore da finansijski pomognu ovoj sjajnoj stonoteniserki. Takodje, pozivamo prijatelje da podele ovu informaciju, i da se nagradi radi i trud ove devojke.Sredstva se mogu uplatiti na račun koji je dole naveden ili da se novac donese lično u prostorije Stonoteniskog kluba “Dobanovci” kod Miroslava Čolakovića u centar Dobanovaca.

STONOTENISKI KLUB “DOBANOVCI”

PIB: 106611381

Matični broj: 17789805

Broj računa: 105-0000002207968-61

U Jovanino ime i u ime kluba “Dobanovci” toplo se zahvaljujemo svim sponzorima.

stonoteniski klub dobanovci broj racuna stonoteniski klub dobanovci broj racuna