PROLEĆNI OYF MARKET u Obrenovcu

FONDACIJA ZA MLADE OBRENOVCA OVOG APRILA ORGANIZUJE

PROLEĆNI OYF MARKET Obrenovac

PROLEĆNI OYF MARKET
koji će se održati u subotu, 07. aprila

od 11.30 do 18h
na Gradskom trgu u Obrenovcu

DIZAJNIRANI, UNIKATNI PREDMETI & RUČNI RADOVI & RUKOTVORINE, SITNICE & KRUPNICE

Ukoliko želite da obradujete nekoga najlepšim, potpuno originalnim i autentičnim malim i velikim poklonima posetite Prolećni OYF market. Tu ćete na jednom mestu pronaći unikatne torbe, ukrase, ukrasne korpice, nakit izrađen heklanom tehnikom, nakit od bakra, filca, poludragog kamenja, gline i staklenih perli, suvenire, odevne predmete, ukrasne sveće, predmete ulepšane dekupaž tehnikom, ručno izrađene leptir mašne za decu i odrasle, heklane lutke, poslastice, proizvode od meda…

 

Šta je OYF market?

 

OYF market je jedinstven lokalni mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne inicijative u Obrenovcu. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina se stvara u našem Obrenovcu.

 

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje Prolećni OYF market za preko 20 lokalnih izlagača, tokom kojeg će biti organizovan i prateći program za decu, kao i muzički program.

 

Market se organizuje uz podršku Charles Stewart Mott fondacije, u okviru Global Challenges Local Solutions programa, koji sprovodi Akademija za razvoj filantropije iz Poljske.

(Hvala Jeleni Ivković koja nam je ustupila sliku i tekst ispred Fondacije Mladih Obrenovca)