Ulica otvorenog srca 2019. godine

mojabaza-oglasavanje-surcin-beograd-ulicaotvorenogsrca-manifestacije-events-belgrade-visitbelgrade-party-nightlife-reklamiranjefirme-portal-deljenjeflajera-oglasi-flajer-letakbeograd-lokalnioglasi-1

Ulica otvorenog srca je tradicionalna manifestacija koja se održava svake godine u mnogim gradovima širom Srbije.  Prvog dana Nove godine na glavnim trgovima okuplja se veći broj građana, dolazi dosta dece i, uz bogat kulturnozabavni program dele se paketići i slatkiši za najmlađe sugrađane.

Tako je bilo i ove, 2019. godine. U centru Surčina, najmlađe beogradske opštine, okupili su se mališani sa roditeljima, bakama, dekama. Kulturni centar Surčin je glavni organizator, a za poklone su se pobrinuli istaknuti pojedinci i uspešne kompanije iz ovog kraja. Veselje su upotpunili članovi kreativnog tima ART Centra iz Surčina, te balerine i plesačice iz plesnog studija M Plus. Tu su i štandovi i predstavinic Kluba vina Surčin, nekoliko udruženja gradjana iz Surčina i okoline.

Posebnu aktrakciju i oduševljenje medju decom izazvao je dolazak Deda Mrazova na motorima. Oni su kružili oko smog parka, a potom se parkirali i delili deci poklone.

Bilo je veoma lepo, sigurni smo da će deca pamtiti ove događaje, a bogami i odrasli. Srećna Nova 2019. godina!